Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea

AutentificareÎnregistrează-te
Acasă » Presă » Sanitarii priceputi
A+ R A-
20-06-2017

Sanitarii priceputi

Acorda o nota articolului
(0 voturi)

In perioada 16–18.06.2017 Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, în parteneriat cu Filiala Județeană Vâlcea a Crucii Roșii, a desfășurat la Centrul de Agrement Cozia a IVa ediție a proiectului „Sanitarii pricepuți".
Echipajele clasate pe primele trei locuri in urma concursului "Sanitarii pricepuți" desfășurat la nivel județean, atât la gimnaziu cât și la liceu, au beneficiat de un curs de prim ajutor susținut de voluntari ai Crucii Roșii Vâlcea, in cadrul Centrului de Agrement Cozia. Acest curs, pregătește tinerii câștigători pentru etapa națională care se va desfășura la sfârșitul acestei luni.
Tinerii au experimentat acordarea primului ajutor pâna la sosirea ajutoarelor calificate în caz de pierdere a cunoștinței, stop cardio-respirator, hemoragii, luxatii, entorse, fracturi, arsuri in caz de electrocutare sau insolație, înec sau sufocare cu corp străin.
Serile și le-au petrecut organizând jocuri specifice și socializând.
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea a asigurat cazarea și masa pentru cei 35 de participanți, iar Crucea Roșie Filiala Vâlcea a oferit diplome participanților.
Proiectul "Sanitarii pricepuți" a avut un real succes, tinerii exprimându-și dorința de a mai participa la acest gen de activități.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Ultima modificare Marţi, 20 Iunie 2017 10:30
Mai multe din aceasta categorie: « Comunicat de presă Comunicat de presă »

Comenteaza!

Asigurați-vă că ați introdus informatiile minime marcate cu (*).

sus

Autentificare

Înregistrează-te

*
*
*
*
*

* Câmpul este necesar