Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea

AutentificareÎnregistrează-te
Acasă » Presă » Comunicat de presă
A+ R A-
08-08-2016

Comunicat de presă

Acorda o nota articolului
(0 voturi)

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi tineret Vâlcea, în parteneriat cu C.S. Aditen şi Premium Concept Proiect a organizat în perioada 30.07. – 02.08.2016, la baza sportivă Aditen din Băile Govora, „Cupa Aditen" la tenis.
Cu acestă ocazie au luat parte la eveniment 50 de sportivi, de la 35 de cluburi din ţară, care în ciuda faptului că afară au fost 30 de grade C la umbră, au jucat frumos, partidele fiind interesante, iar finalele extrem de disputate.

Redăm mai jos finaliştii:

Băieţi: Mihai Lungu (Sănătatea Satu Mare) – Alexandru Coman (CSM Craiova) – 6/3, 6/4;
Fete: Iulia Ionescu (Dinamo Bucureşti) – Alexia Puiac (CS Marc Tenis Cluj) – 1/6, 6/1, 6/3;
Dublu Mixt: Iulia Ionescu/Alexandru Coman – Cezara Pencea-Robert Guna 7/5, 5/7, 10/7.
Menţionăm faptul că DJST Vâlcea a premiat învingatorii, oferindu-le mingi, cupe şi medalii.
În zilele de 13 şi 14 august 2016, la Ciunget va avea loc CUPA VLC 2016 - TRAIL RUNNING MOUNTAIN BIKING, unde pasionaţii de mountain biking-ul îşi pot testa abilităţile de ciclişti off-road. Ştim deja că cei care participă la astfel de competiţii vin echipaţi adecvat, iar bicicletele sunt adaptate terenului accidentat.
Cu acestă ocazie vor fi prezenţi la start 321 de participanţi, iubitori ai sportului pe două roţi, cu precădere practicat la munte.
Tot în zilele de 13 şi 14 august DJST Vâlcea, in parteneriat cu Asociaţia Nevăzătorilor din România – Filiala Vâlcea, organizează Cupa Goald Ball, pentru persoanele cu deficienţe de vedere. Aici vor fi prezente persoane care sunt membri ale asociaţiilor de profin din toată ţara, unde vor avea ocazia să se mai întreacă şi la tenis de masă, şah şi table.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Ultima modificare Luni, 08 August 2016 12:07

Comenteaza!

Asigurați-vă că ați introdus informatiile minime marcate cu (*).

sus

Autentificare

Înregistrează-te

*
*
*
*
*

* Câmpul este necesar