Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea

AutentificareÎnregistrează-te
Acasă » Presă » COMUNICAT DE PRESĂ
A+ R A-
16-11-2015

COMUNICAT DE PRESĂ

Acorda o nota articolului
(0 voturi)

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, a organizat în week-endul trecut „Cupa Eroilor" la Suteşti, ocazie în care sportivi din Guşoieni, Voiceşti, Creţeni şi Suteşti, au putut să se întreacă la atletism şi fotbal.
Suntem plăcut surprinşi să constatăm că Vâlcea rămâne un etalon al sportului românesc, deoarece am putut cunoaşte copiii minunaţi pe care ţara noastră îi are, şi care se dăruiesc sportului cu toată puterea lor.
Cu ocazia desfăşurării probelor aruncarea cu mingea medicinală şi săritura în lungime de pe loc, locul întâi a fost ocupat la fete de Militaru Andreea din Creţeni şi la băieţi de Vlad George din Voiceşti, care au fost selectaţi pentru a reprezenta şcolile din care provin (dar şi judeţul) la competiţiile ce urmează.
Avem tineri care au talente deosebite, iar pentru acesta DJST Vâlcea a recompensat munca lor, oferind premii celor clasaţi pe primele trei locuri, care au constat întricouri, mingi, medalii şi diplome.
Şi pentru că vorbim de dăruire şi profesionalism, dorim să-i urăm tânărului Bogdan Deac succes la European Team Chess Camppionsip de la Reyjavik – Islanda, unde se află în acest moment.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Ultima modificare Luni, 16 Noiembrie 2015 13:39

Comenteaza!

Asigurați-vă că ați introdus informatiile minime marcate cu (*).

sus

Autentificare

Înregistrează-te

*
*
*
*
*

* Câmpul este necesar