Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea

AutentificareÎnregistrează-te
Acasă » Presă » FII INFORMAT ! Salvează vieți!
A+ R A-
16-11-2015

FII INFORMAT ! Salvează vieți!

Acorda o nota articolului
(0 voturi)

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, în parteneriat cu Societatea Națională Crucea Roșie și Fundația Orpheus, a organizat în perioada 15 octombrie- 15 noiembrie, a doua ediţie a Campaniei de informare privind acordarea primului ajutor "Fii informat!" în județul Vâlcea.
În urma derulării acestei campanii de informare, 3500 de tineri din județul Vâlcea, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, au deprins metodele de acordare a primului ajutor și au învîțat să-și alcătuiască kitul de urgențe în caz de dezastre și calamități naturale. Reprezentanții DJST Vâlcea împreună cu reprezentanții Crucea Roșie au derulat sesiuni de informare în aproape toate liceele din județul Vâlcea.
Viața unei persoane accidentate depinde de momentul acordării primului ajutor de bază. Campania de informare privind acordarea primului ajutor, organizată de către Crucea Roșie Vâlcea și DJST Vâlcea, reprezintă un instrument excelent pentru formarea voluntarilor în îngrijirea imediata pentru o persoană care s-a rănit în urma unui accident sau a unei boli. Prin informare corectă, putem salva o viață! Campania "Fii informat! Salvează vieți!" s-a bucurat de un real succes, tinerii fiind interesați să afle informații vitale pentru situații nefericite, ceea ce ne determină să anunțăm că anul viitor vom organiza a treia ediție.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Ultima modificare Luni, 16 Noiembrie 2015 13:14
Mai multe din aceasta categorie: « COMUNICAT DE PRESĂ COMUNICAT DE PRESĂ »

Comenteaza!

Asigurați-vă că ați introdus informatiile minime marcate cu (*).

sus

Autentificare

Înregistrează-te

*
*
*
*
*

* Câmpul este necesar