Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea

AutentificareÎnregistrează-te
Acasă » Presă » Comunicat de presă
A+ R A-
22-10-2015

Comunicat de presă

Acorda o nota articolului
(0 voturi)

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Valcea, adduce la cunostinta tuturor iubitorilor de karate ca in perioada 12-18.10.2015, la KOPER-SLOVENIA, a avut loc primul Campionat Mondial UWK, unde pentru prima data trei discipline de karate s-au reunit sub umbrela unui singur Campionat Mondial United World Karate- Karate general, Karate traditional si Kyokusinkai.
Cei 1200 de sportive, veniti din 43 de tari, s-au intrecut pe parcursul a 5 zile, karateul general fiind reprezentat la nivel mondial de catre WUKF si la nivel national de catre Federatia Romana de Karate WKC Romania.
Din aceasta delegatie a facut parte si valceanul Stanciu Sergiu Cosmin, care a concurat la proba kata seniori stilul shito-ryu, reusind sa se claseze pe primul loc, podiumul fiind completat de sportivii italieni.
Sportivul valcean a participat pina in prezent la patru Campionate Mondiale, reusind sa se claseze de fiecare data pe primul loc, un fapt mai rar intalnit la spotivii din Romania. Activitatea sportiva si-a inceput-o de la varsta de 7 ani, la Clubul Sportiv "Lovistea" din Rm. Valcea, sub indrumarea prof. Ioan Dumbravescu, unde a cunoscut consacrarea pe plan national, in prezent fiind unul dintre cei mai valorosi sportivi romani.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Mai multe din aceasta categorie: « Comunicat de presă Comunicat de presă »

Comenteaza!

Asigurați-vă că ați introdus informatiile minime marcate cu (*).

sus

Autentificare

Înregistrează-te

*
*
*
*
*

* Câmpul este necesar