Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea

AutentificareÎnregistrează-te
Acasă » Presă » Comunicat de presă
A+ R A-
04-06-2015

Comunicat de presă

Acorda o nota articolului
(0 voturi)

Ziua Copilului a continuat şi astăzi 04.06.2015, pentru copiii de la Şcoala Gimnazială „Spiru Haret" din Râmnicu Vâlcea. Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea în parteneriat cu şcoala amintită mai sus, Asociaţia „Exploratori pentru Viitor" şi Cabinet Medical dr. Carmen Udrea, cu începere de la orele 09.30, a desfăşurat un proiect educaţional dedicat celor mici cu titlul „Învăţ să fiu sănătos!"
Cu acestă ocazie, Claudia Unteşu, reprezentanta asociaţiei „Exploratori pentru Viitor", a abordat tematica perseverenţei, spunându-le copiilor o povestioară motivaţională, după care asistenta medicală Lavinia Poenaru i-a ajutat pe cei mici să înţeleagă cât de importantă este igiena bucală şi consumul de fructe şi legume pentru sănătatea organismului.
După aceste momente, doamnele învăţătoare Aguş Rosina şi Oprea Maria Eugenia, cadre didactice în cadrul şcolii la care facem referire, au susţinut împreună cu elevii un concurs de ghicitori, care au avut legatură cu tema proiectului. Şi ca totul să meargă bine, domnul profesor Corbeanu Daniel s-a îngrijit ca aparatura electonică să funcţioneze fără probleme.
Momentul cel mai gustat, a fost acela în care elevi de la clasele I-IV, au trebuit să asambleze un puzzle din piese care reprezentau organele interne ale omului, elevii participanţi, aducând totodată explicaţii despre rolul organului respectiv în corpul uman.
Au urmat momentele sportive, desfăşurate pe terenul de sport din curtea şcolii, acestea debutând cu o cursă pe picioroange, urmat de ştafetă şi un scurt meci de fotbal, sub coordonarea reprezentantului DJST, expert Irinel Poenaru şi al domnului profesor de sport, Matei Alin. Având în vedere că pe lângă activitatera sportivă si de tineret s-a dorit a fi şi o prelungire a sărbătorii care a fost pe 1 Iunie, şi anume „Ziua Copilului", nu putea lipsi momentul dulce, care a fost binevenit pentru cei mici, pe lângă un pahar de suc pentru a se răcori, asigurat de cadrele didactice.
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, împreună cu Asociaţia „Exploratori pentru Viitor„ au asigurat fondul de premiere pentru evenimentul care a adus un strop de bucurie în sufletele celor mici.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Mai multe din aceasta categorie: « Comunicat de presă ANUNȚ »

Comenteaza!

Asigurați-vă că ați introdus informatiile minime marcate cu (*).

sus

Autentificare

Înregistrează-te

*
*
*
*
*

* Câmpul este necesar