Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea

AutentificareÎnregistrează-te
Acasă » Presă » Comunicat de presă
A+ R A-
12-05-2015

Comunicat de presă

Acorda o nota articolului
(0 voturi)

Zilele de week-end au fost pline pentru Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, deoarece au avut loc o serie de evenimente sportive, dintre care amintim câteva: Festivalul Loviştean, Cupa Sudului, Cupa Nicolae Bălcescu şi Memorialul Cristian Boteanu.
Festivalul Loviştean, s-a desfăşurat în localitatea Malaia din nordul judeţului, unde pentru câteva ore 200 de elevi de la şcolile din zonă, au luat parte la întreceri sportive cum ar fi: fotbal, cros, şah, tenis de masă şi săritura în lungime de pe loc.
Cu acestă ocazie au fost prezenţi şi doi oameni valoroşi ai lumii sportive locale, domnul profesor Niculescu Mihai şi inspectorul Ghiorghie Nadolu, ambii pensionaţi în acest moment, dar care au vrut sa pună umărul la organizarea acestui eveniment.
Apreciem implicarea autorităţilor locale, care pe lângă faptul că au pus la dispoziţie tot ceea ce trebuia pentru ca acest eveniment să se desfăşoare fără incidente, au asigurat masa de prânz pentru fiecare participant.
Cupa Sudului, un eveniment cu tradiţie, s-a desfăşurat la Bălceşti, mai exact la Liceul Tehnologic „Petrache Poenaru", unde 300 de sportivi de la şcolile din împrejurimi s-au întrecut la: cros, viteză, săritura în lungime, handbal (fete) şi fotbal (băieţi).
Şi aici apreciem mobilizarea exemplară a tuturor factorilor implicaţi, pentru ca evenimentul să se desfăşoare fără incidente, mai mult, ca şi la evenimentul sportiv descris mai sus, a fost asigurată masa la prânz pentru toţi participanţii.
Cupa Nicolae Bălcescu, s-a aflat la prima ediţie şi s-a organizat la Şcoala Gimnazială Nicolae Bălcescu din Drăgăşani. Participanţii în număr de 120, s-au întrecut la handbal, fotbal, viteză, şi săritura în lungime, după care masa la prânz le-a fost servită la un local din oraş.
Memorialul Cristian Boteanu, s-a desfăşurat în „Sala Capela", din cadrul Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân din Râmnicu Vâlcea, unde 90 de sportivi au disputat meciuri de baschet, în memoria regretatului om de sport.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, a asigurat şi de acestă dată premiile pentru cei clasaţi pe primele trei locuri, oferindu-le diplome, medalii, cupe, tricouri, compleuri, etc.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Ultima modificare Marţi, 12 Mai 2015 14:23
Mai multe din aceasta categorie: « Comunicat de presă COMUNICAT DE PRESĂ »

Comenteaza!

Asigurați-vă că ați introdus informatiile minime marcate cu (*).

sus

Autentificare

Înregistrează-te

*
*
*
*
*

* Câmpul este necesar