Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea

AutentificareÎnregistrează-te
Acasă » Presă » Cupa Sudului
A+ R A-
27-04-2015

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Valcea, a organizat in data de 24.04.2015, in parteneriat cu Scoala Gimnaziala cu clasele I-VIII Mateesti,„CUPA SUDULUI". Acest eveniment sportiv s-a desfasurat la probele: atletism (cros si viteza) si fotbal, adunand la start peste 200 de sportivi, din toata zona Mateestiului si anume: Berbesti, Alunu, Slatioara, Stroesti, Sinesti, Slavesti si din localitatea gazda.
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Valcea, prin reprezentantul sau prof. Ioan Dumbravescu, a asigurat premierea pentru primele trei locuri clasate, oferindu-le mingi, tricouri, medalii si cupe.
Au fost descoperiti doi sportivi cu calitati motrice si tehnice deosebite - Gavrilescu Elena de la Scoala Stroesti si Ghiorghie Teodor de la Scoala Preda Buzescu din Berbesti. Pe tot parcusul desfasurarii activitatii sportive, nu au fost accidentari, asistenta medicala fiind asigurata de catre Scoala din Mateesti.
Multumim domnilor Popescu Catalin – profesor de spor si Deaconu Victor Bogdan director la Scoala Gimnaziala Mateesti pentru organizarea exemplara si implicarea de care au dat dovada.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Ultima modificare Luni, 27 Aprilie 2015 12:42
Mai multe din aceasta categorie: « Viaţa Comunicat de presă »

Comenteaza!

Asigurați-vă că ați introdus informatiile minime marcate cu (*).

sus

Autentificare

Înregistrează-te

*
*
*
*
*

* Câmpul este necesar