Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea

AutentificareÎnregistrează-te
Acasă » Presă » Ziua Internaţională a Sportului pentru Dezvoltare şi Pace
A+ R A-
03-04-2015

Ziua Internaţională a Sportului pentru Dezvoltare şi Pace

Acorda o nota articolului
(0 voturi)

În săptămâna 06-10.2015, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, organizează în parteneriat cu unităţile de învăţământ de pe raza Municipiului Râmnicu Vâlcea, dar şi cu cele din judeţ, activităţi cu caracter sportiv la următoarele ramuri sportive: atletism, handbal, fotbal şi şah.
Acţiunile sportive din acestă săptămână, sunt dedicate „Zilei Internaţionale a Sportului pentru Dezvoltare şi Pace", care se doresc a fi o ocazie de promovare a sportului şi a activităţii fizice ca o exprimare universală.Putem spune căsportul este un mod de educare a celor tineri, un mijloc de promare a unei vieţi sănătoase.
Este ziua în care prin sport ne dorim integrarea socială a tuturor copiilor şi tinerilor, indiferent de cultură, limbă, statut social, sex şi religie. Nu în ultimul rând în ziua în care se va desfăşura o competiţie sportivă, aceasta va pleda în favoarea necesităţii de a investi în sport în continuare.
Bineînţeles că este o bună ocazie de a promova sportul în acest fel, având în vedere faptul că în perioada 06-10.2015 aprilie este programul „Şcoala Altfel", iar cei care vor să practice sport au acestă posibilitate.
Din partea DJST Vâlcea inspectorul Ioan Dumbrăvescu va fi prezent în câteva localităţi de pe raza judeţului Vâlcea după cum urmează:
- Diculeşti - 06.04.2015
- Ştefăneşti - 07.04.2015
- Măciuca - 08.04.2015
Participanţii care se vor situa pe primele trei locuri ale clasamentului, vor primi din partea DJST diplome, medalii, mingi, cupe şi tricouri.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Ultima modificare Vineri, 03 Aprilie 2015 13:32

Comenteaza!

Asigurați-vă că ați introdus informatiile minime marcate cu (*).

sus

Autentificare

Înregistrează-te

*
*
*
*
*

* Câmpul este necesar