Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea

AutentificareÎnregistrează-te
Acasă » Presă » Competitii sportive in week-end
A+ R A-
03-12-2014

Competitii sportive in week-end

Acorda o nota articolului
(0 voturi)

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Valcea a desfasurat din calendarul propriu sau in parteneriat o serie de activitati sportive, avand astfel un week-end plin de miscare.
Incepem trecerea in revista cu o competitie extrem de importanta, care a a avut un dublu scop. Se numeste "Donatori de viitor" si a vizat inscrierea cat mai multor echipe de fotbal intr-un mini-campionat cu scopul precis de a strange fonduri pentru copiii saraci din mediul rural de pe raza judetului Valcea.
Acest mini - turneu de fotbal a fost organizat de catre Fundatia Word Vision si am fost onorati sa le fim parteneri, avand in vedere faptul ca cele 12 echipe inscrise in concurs au avut in componenta lor persoane din staff-ul de conducere al unor firme private valcene, persoane care au facut donatii consistente pentru cei 300 de micuti care intampina dificultati sociale.
La finalul intrecerii sportive reprezentanta World Vision Valcea - Cristina Marciuc si Irinel Poenaru expert principal in cadrul D.J.S.T. Valcea, au oferit trofeele si diplomele castigatorilor acestui mini-turneu.

In data de 28 noiembrie la Sutesti a avut loc "Cupa Eroilor", ocazie cu care sportivi din Sutesti, Prundeni, Voicesti si Creteni s-au intercut la probele: saritura in lungime de pe loc, aruncare mingii medicinale de la piept si fotbal. Domnul Adrian Dumitrescu profesor de sport si director la Scoala Gimnaziala Sutesti s-a implicat in organizarea in cele mai bune conditii a evenimentului sportiv.
D.J.S.T. Valcea a premiat sportivii clasati pe primele trei locuri cu diplome, medalii si mingi.
Un alt eveniment care a devenit traditie s-a desfasurat la Dragasani, acesta numindu-se "Cupa Rusidava", unde fete si baieti, elevi la scolile gimnaziale: "Nicolae Balcescu" si "Tudor Vladimirescu" din localitatea gazda si Scoala Gimnaziala Stefanesti si Scoala Gimnaziala Pesceana – Glavile s-au intercut la handbal.
Sportivii si-au demonstrat valoarea in teren, practicand un handbal de calitate. Ca si la evenimentul descris mai sus, un aport valoros l-a avut omul de sport, acesta fiind nimeni altul decat profesorul Malvin Telespan.
Si in acest caz D.J.S.T. Valcea a premiat primele echipe clasate cu premii constand in diplome si mingi de handbal. Cel care a reprezentat de aceasta data institutia noastra a fost profesorul Ioan Dumbravescu, avand functia de expert principal.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Ultima modificare Miercuri, 03 Decembrie 2014 13:07

Comenteaza!

Asigurați-vă că ați introdus informatiile minime marcate cu (*).

sus

Autentificare

Înregistrează-te

*
*
*
*
*

* Câmpul este necesar