Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea

AutentificareÎnregistrează-te
Acasă » Presă » Sport la Râmnicu Vâlcea
A+ R A-
13-02-2013

Sport la Râmnicu Vâlcea

Acorda o nota articolului
(0 voturi)

Sfârșitul săptămânii trecute, a fost unul încărcat în evenimente sportive, având în vedere faptul că s-au desfășurat mai multe competiții de acest gen în orașul nostru.

Directia Judeteana Pentru Sport si Tineret Valcea a organizat competitii locale si judetene in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Valcea, Asociatia Judeteana de Atletism, Asociatia Judeteana de Sah, Asociatia Judeteana de Handbal, Sportul pentru Toti, astfel:

În data de 07.02.2013 in cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar - Etapa Județeană a Claselor Gimnaziale la Baschet – fete, unde D.J.S.T.Valcea a premiat primele trei locuri, oferindu-le diplome și medalii.

In data de 09.02.2013, cu începere de la orele 10.00 a avut loc "Campionatul Național de Atletism Etapa Județeană - Juniori I, II, III, T, S", Acesta desfășurându-se la Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea unde D.J.S.T.Valcea a premiat cu diplome si bani toti sportivii care au ocupat locurile I,II,III pe categorii de varsta la urmatoarele probe : 60m Feminin Juniori III, 60m Masculin Juniori III, 60m Feminin Juniori II, 60m Masculin Juniori II, 60m Feminin Juniori I, 60m Masculin Juniori I, Saritura în Lungime Feminin Juniori III, Saritura în Lungime Masculin Juniori III, Saritura în Lungime Feminin Juniori II, Saritura în lungime Masculin Juniori II, Aruncarea Greutății Masculin Juniori III, Aruncarea Greutății Masculin Juniori II, Aruncarea Greutății Masculin Juniori I, Saritura în Înălțime Masculin Juniori I.

La sfarsitul saptamanii trecute, a avut loc Olimpiada Națională a Sportului Școlar, în cadrul căreia s-a desfășurat "Etapa Județeană de Șah Feminin –Masculin, Urban - Rural", la care au luat parte elevii școlilor din județ. Si la aceasta competitie D.J.S.T. Valcea a premiat cu diplome si medalii ocupantii locurilor I, II, III.

Facem precizarea că între campionul județean Mongescu Victor și campionul național Deac Bogdan, se va desfășura un meci de baraj, pentru desemnarea reprezentantului județului Vâlcea, la faza finală, acesta alaturându-se celor desemnați deja în persoana Ioanei Floroiu, Mariei Ciocan și a lui Andrei Bunta, cărora le urăm succes.

In Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, a avut loc Etapa de Handbal junioare I, unde s-a disputat meciul dintre C.S Chimia Râmnicu Vâlcea și L.P.S. Pitești, scorul fiind favorabil echipei gazda 36-23.

Pe sfarsit de saptamanii actuale se vor desfasuraurmatoarele evenimente sportive :

In perioada 13-17.02.2013, Federatia Romana de Box impreuna cu C.S.S. Rm. Valcea organizeaza in orasul Horezu din judetul Valcea, Cupa Romaniei pentru juniori cu scopul de a descoperii sportivi talentati in vederea selectionarii si promovarii lor in lotul national. Competitia va reuni la start concurenti de la 13 categoriii de greutate. Aceasta se desfasoara conform regulamentului AIBA cu sportivi nascuti in anii 1997 – 1998 .

În perioada 15-24 februarie 2013, în stațiunea Olănești, la Hotel Parâng, va avea loc finala Campionatului Național Individual Masculin și Feminin, ocazie cu care vor fi prezenți cei mai buni șahiști din Romania, printre ei aflându-se și unul dintre decanii de vârstă Toma Mihail – 74 ani.

În perioada 15-17.02.2013, va avea loc la Caracal Etapa Campionatului Național Junioare III, iar în data de 15 februarie se va disputa meciul dintre C.S Chimia Rm. Vîlcea și Școala Sportivă 6 București, contand in Etapa Natională - Junioare I.

In data de 14.02.2013, din cadrul Olimpiandei Naționale a Sportului Școlar - Etapa Județeană a Claselor Gimnaziale la Baschet – Băieți, se va disputa la Școala cu clasele I-VIII nr. 10, D.J.S.T.Valcea va premia tot locurile I,II,III cu diplome si medalii.

Le urăm tuturor sportivilor succes în continuare și obținerea a cât mai multe rezultate pozitive.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Ultima modificare Miercuri, 13 Februarie 2013 09:27

Comenteaza!

Asigurați-vă că ați introdus informatiile minime marcate cu (*).

sus

Autentificare

Înregistrează-te

*
*
*
*
*

* Câmpul este necesar