Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea

AutentificareÎnregistrează-te
Acasă » Presă » Festivalul Sportului și Tineretului Vâlcean
A+ R A-
06-06-2012

Festivalul Sportului și Tineretului Vâlcean

Acorda o nota articolului
(3 voturi)

Vineri, pe 1 iunie 2012, de Ziua Internaţională a Copiilor, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, reprezentată de directorul Paul Dinu şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea, reprezentat de inspectorul de specialitate prof. Mariana Georgescu, în parteneriat cu Primăria Râmnicu Vâlcea, au organizat ediţia a II-a a Festivalului Sportului şi Tineretului Vâlcea.

La această manifestare au fost prezenţi peste 3.500 de copii ce practică diferite sporturi şi care au fost însoţiţi de profesori, antrenori şi părinţi. În acompaniamentele fanfarelor din Piteşti şi Gabriel Chaborschi din Râmnicu Vâlcea, carul alegoric al Festivalului Sportului şi Tineretului Vâlcean a pornit din faţa Sălii Sporturilor spre Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari", pe Calea lui Traian şi s-a oprit la Podul Vinerii Mari.

Cei peste 3.500 de participanţi au avut ca mascote patru veveriţe jucăuşe, care au împărţit bomboane tuturor prichindeilor pe care i-au întâlnit. Participanţii au primit din partea organizatorilor medalii şi diplome. Când delegaţia Festivalului Sportului şi Tineretului a ajuns în centrul oraşului, ea a fost întâmpinată cu aplauze, în acest moment fiind eliberaţi din carul alegoric porumbei. După încheierea paradei, participanţii au mers atât la acţiunile sportive, cât şi la cele cultural-artistice, programate să se desfășoare pe parcursul întregii zile.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Ultima modificare Miercuri, 06 Iunie 2012 09:12

Comenteaza!

Asigurați-vă că ați introdus informatiile minime marcate cu (*).

sus

Autentificare

Înregistrează-te

*
*
*
*
*

* Câmpul este necesar